• Bel voor een verkoopgesprek van 1 uur
  • Maak nu een afspraak voor uw nieuwe droomfiets !!
  • Winterbeurt voor uw fiets
Menu » Stadsfietsen » Batavus

Batavus

Batavus is een van de grote merken die Nederland rijk is. In de rijke historie, van al meer dan 100 jaar, is er veel veranderd. Batavus produceerde vroeger ook bromfietsen, naaimachines en nog veel meer, nu is het een van de modernste fietsfabrieken van Nederland waarbij vooral de Batavus elektrische fiets niet vergeten mag worden. Batavus blijft de toon zetten met innovaties, waarin comfort, duurzaamheid, design en veiligheid de thema’s zijn. Regelmatig wordt hiermee een design award of andere onderscheiding verdient. 

Kwaliteit

Wie gaat voor kwaliteit, zit goed op een Batavus! Hoogwaardige materialen, zoals aluminum 7005, in combinatie met kwaliteitsonderdelen zorgen voor jarenlang en oerdegelijk fietsplezier. De Batavus-fietsen zitten goed in de lak. Hierdoor blijft uw Batavus mooi en verraadt hij nooit zijn ware leeftijd!

Comfort

Batavus monteert op een groot aantal fietsen verende onderdelen. Oneffenheden in het wegdek worden zo comfortabel opgevangen. Je stelt de juiste zithouding gemakkelijk in met de verstelbare zadelpen, Ergo Grip-handvatten en Ergo Matic Plus-stuurpen. Op de sportievere modellen vindt u gewichtsbesparende details zoals een carbon voorvork en/of -achtervork en de Luceo-koplamp.

Veiligheid

Veilig fietsen doe je met Batavus! Dankzij het unieke, in het frame geïntegreerde slot, maak je het dieven lastig. We ontwikkelen volwassen kinderfietsen met een terugtraprem in combinatie met een handrem. Een veilig kettingscherm, afgeronde vormen, goede verlichting en een slot maken de fiets compleet.

Design

Stijlvolle en trendy kleurcombinaties wisselen elkaar af door de gehele Batavus collectie. Fraaie transferingen, bijzondere spaakpatronen in de wielen en unieke Batavus onderdelen, zoals de in de voorvork geïntegreerde Batavus led-koplamp en de Ergo Matic Plus stuurpen vullen het geheel aan.

 

Er is een Batavus fiets voor iedereen.

Je gaat een nieuwe fiets kopen! Maar… welke kies je? Voor elk gebruik is er wel een Batavus. Om boodschappen te doen op je stadsfiets of om dagelijks naar school of je werk te fietsen, of om vooral veel en vaak te gaan fietsen.

Ga je dan voor gemak en stevigheid of staan lichtgewicht en comfort voorop?

Je kijkt natuurlijk vooral naar wat een fiets uitstraalt en wat bij jou past. Misschien houd je van eigentijdse, onderscheidende vormen en hippe kleuren. Of je bent meer van de klassieke snit, van functionaliteit en eenvoud. Weet je wat het leuke van deze tijd is? De meest verrassende combinaties zijn mogelijk bij Batavus. liefhebbers van sportieve fietsen komen bij Batavus aan hun trekken. Voor mensen met behoefte aan wat trapondersteuning zijn er elektrische Batavus fietsen. En natuurlijk zijn er ook jongens fietsen en meisjesfietsen voor alle leeftijden.

.

Batavus bied zorgeloos fietsplezier

Batavus is van mening dat je als fietsliefhebber zorgeloos van je fiets moet kunnen genieten. Vanuit dat basisprincipe bedenken en maken zij fietsen. Je kunt erop genieten, je kunt erop vertrouwen. De fietsen worden bedacht, ontworpen en geproduceerd door vakmensen met liefde voor de fiets, gemaakt in hun eigen fabriek in Heerenveen, met heel veel oog voor styling & design en van Hollandse kwaliteit. Batavus, altijd een fiets voor iedereen! Bekijk hier alle Batavus fietsen, niet alle modellen zijn ook bij ons in de winkel te vinden maar wij kunnen iedere type Batavus fiets bestellen. Mail of kom even langs om de levertijd van jou favoriete Batavus fiets op te vragen.

Bij ons kun je altijd alle fietsen uitproberen, wij hebben geen haast en zijn pas tevreden als jij met de fiets van je dromen en helemaal tevreden naar huis gaat. In onze specialiste werkplaats wordt je altijd zo snel mogelijk geholpen en ‘doen we niet moeilijk’.  Bij aankoop van een nieuwe fiets krijgt u altijd een 3 gratis servicebeurten .

Ga naar de Batavus website door op onderstaand logo te klikken.

3181gc rozenburg zuidholland

leeuwen2wielers@gmail.com

0181212417