Service en onderhoud

Wat kan je van ons verwachten?

Vakkundige verkopers die, door persoonlijke aandacht, een goed en eerlijk advies geven.

Een proefrit op je nieuwe fiets en/of wielen is bij ons wel mogelijk, je wil toch weten wat je koopt?!?

Snelle service voor kleine reparaties en duurt het net wat langer, hebben we een leenfiets

Onderhoud

Bij ons staat jouw fiets op één. Je bent welkom voor professioneel fietsonderhoud, zoals het oplossen van acute problemen of een periodieke beurt en altijd met originele onderdelen. In onze werkplaats hebben we getrainde en gediplomeerde mecaniciens. Je kunt er bij ons van op aan, dat je fiets in goede handen is! Het is zeer aan te raden jouw fiets 1 tot 2 maal per jaar aan te bieden voor een onderhoudsbeurt. We checken dan alle onderdelen, zorgen dat alles goed afgesteld en gesmeerd wordt en vervangen onderdelen als dat nodig is. Je blijft dan veilig en prettig rijden.

Fietsplan

Biedt jouw werkgever een fietsplan aan? Dan heb jij geluk! Een fiets behoort namelijk tot de meest favoriete arbeidsvoorwaarden! Met een fietsplan kun je een nieuwe fiets aanschaffen met belastingvoordeel. En dat voordeel is gemiddeld wel 40%. Maar hoe krijg je dan belastingvoordeel? Je zoekt zelf een nieuwe fiets uit, maar je werkgever betaalt deze. In feite heb je een schuld aan je werkgever, die je mag terugbetalen door tijdelijke verlaging van je brutoloon. Omdat je brutoloon tijdelijk wordt verlaagd, betaal je ook minder inkomstenbelasting. Het klinkt allemaal ingewikkeld, maar we helpen in elke stap.

Fietsverzekering

Heb je een nieuwe fiets gekocht? Dan kan het verstandig zijn om je fiets te verzekeren. Zeker wanneer je onverwachte kosten bij diefstal of schade niet in één keer kunt ophoesten. Elke verzekering heeft zijn voordelen en zijn nadelen, en van alle verzekeraars zijn verschillende pakketten, voorwaarden, premies en dekkingen in de vergelijking opgenomen. In de praktijk zien we dat er bijna altijd een geschikte verzekering te vinden die aansluit bij jouw fiets!

Winterbeurt

Inbegrepen bij de winterbeurt voor racefietsen en mountainbikes: 

 • Volledig strippen en reinigen van de fiets. 
 • Nieuwe binnen en buiten kabels.
 • Schijfremmen ontluchten.
 • Remblokken controleren.
 • Alle onderdelen in ultrasoon bad reinigen.
 • Invetten van trapaslagers en balhoofdlagers. 
 • Ketting schoonmaken en in de wax zetten.
 • Frame wordt behandeld met vuilafstotende laag.
 • Nieuw stuurlint.

  Eventuele vervangingsonderdelen zitten niet bij de grondige beurt inbegrepen.

  Prijs €149,- 

  Leeuwen2wielers

   

  Privacy policy

   

  Emmastraat 37

  3181gc Rozenburg