Fietsmeting

Hoe mooi en goed een fiets ook is, je hebt er niks aan als je er niet lekker op zit of klachten ondervind.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fiets of het optimale uit je huidige fiets wil halen.

Als professionele fietsvakman werken wij samen met het computergestuurde bikefitting meetsysteem van Shimano voor de optimale afstelling van je fiets.

Maar we kijken vooral naar jou als persoon. Dit resulteert in een nauwkeurig en persoonlijke fietsmeting geheel afgestemd op je als fietser.

Bikefitting

Tijdens de bikefitting focussen we ons op het vinden van de ideale fietspositie voor jouw lichaam, van top tot teen. We beginnen met een gesprek om een idee te krijgen van wie je bent, wat je doelen en eventuele klachten of blessures zijn. Daarna volgen de statische meting en een aantal fysiologische testen om te kijken hoe je lichaam in elkaar steekt.

Wil je meer informatie over ons Bikefitting programma of direct een afspraak maken? Stuur een e-mail naar leeuwen2wielers@gmail.com of bel ons op 0181 212417 of kom langs in de winkel.

Schoenen

Schoenen, schoenplaten en de afstelling daarvan zijn erg belangrijk. Verkeerd afgestelde schoenplaten of slecht passende schoenen kunnen niet alleen een verminderde efficientie tot gevolg hebben, ze kunnen ook blessures veroorzaken. Daarom kijken we hoe je schoenplaten optimaal zullen presteren en welke zolen je de beste steun geven. Hierbij maken we gebruik van de Body Geometry inlegzolen van Specialized.

Zadelpositie

Om er achter te komen of je op het juiste zadel rijdt, maken we gebruik van een Digital Sit Bone Device (DSD). Het DSD heeft één doel; om te zorgen dat je jouw lange tochten comfortabel en klachtenvrij kunt doorbrengen op het zadel. Het DSD haalt het giswerk uit het kiezen van het juiste zadel. Het maakt gebruik van de nieuwste drukmapping-technologie om jouw optimale zadelbreedte te bepalen, waardoor de pasvorm wordt verbeterd en lange dagen op de fiets veel beter beheersbaar worden.

Leeuwen2wielers

 

Privacy policy

 

Emmastraat 37

3181gc Rozenburg