Elektrische fietsen en speed pedelecs

Nu de brandstofprijs torenhoog is en openbaar parkeren steeds schaarser en duurder wordt, is de elektrische fiets een populair alternatief. Een aantal jaar geleden had de elektrische fiets nog een slecht imago, maar dat is tegenwoordig niet meer zo. De bekende speed-pedelecs zijn de laatste jaren razend populair geworden!

Elektrische Fietsen

De elektrische fiets, of e-bike, is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. E-bikes worden steeds populairder en wij zorgen ervoor dat we een elektrische fiets voor iedereen hebben. Of je nou op zoek bent naar een elektrische fiets die je wilt gebruiken voor je boodschappen, dagelijks naar je werk of ontspannen door heuvelachtig landschap. Met een duwtje in de rug kom je overal fluitend aan. Wij helpen u graag met de zoektocht!

Speed pedelec

Een speed pedelec is eigenlijk een snelle e-bike. Een e-bike kan tot 25 km/u terwijl een speed pedelec tot wel 45 km/u kan. Dat heeft te maken met het type motorsysteem, maar vooral met de begrenzing van de snelheid van een e-bike. Hierdoor is wel op een speed pedelec een helm verplicht. Gelukkig zijn er speciale helmen voor speed pedelecs. Die zijn lichter van gewicht en kleiner dan een normale bromfietshelm. Maar deze helmen zijn steviger dan een standaard fietshelm.

Een Speed Pedelec is zeer geschikt voor het langere woon-werkverkeer.

Onze merken

Ruime keuze in A-merken fietsen, dus er zit altijd wat voor u bij!

Leeuwen2wielers

 

Privacy policy

 

Emmastraat 37

3181gc Rozenburg