Wielen

Wielen zijn misschien wel één van de meest interessante upgrades die je kan doen. Je fiets zit er direct mooier uit, maar je gaat er ook lekkerder door rijden. Daarnaast kan het je ook snelheidswinst opleveren. Of je nu een carbon setje zoekt voor je racefiets of een set stevige mountainbike wielen, wij helpen je verder.

Cadex

Het opnieuw gelanceerde merk Cadex, eigendom van Giant, heeft zichzelf snel op de kaart gezet dankzij een groot aantal zeer lichte en vooruitstrevende wielontwerpen.

DT Swiss

DT Swiss is zowel bij wielrenners, cyclocrossers als mountainbikers zéér populair. Vraag een kenner wat DT Swiss onderscheidt van menig concurrent en het antwoord luidt: de kwaliteit van de naven. DT Swiss-naven worden zelfs door sommige van die concurrenten gebruik, zo goed zijn ze.

Ere Research

Ere Research is een componentenmerk opgericht door veteraan en ontwerper uit de fietsindustrie Piet van der Velde. Het is daarmee een echt Rotterdams product.

FFWD

FFWD is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn handgemaakte wielen uit carbon. Het bedrijf staat garant voor zijn innovatie en hoogkwalitatieve wielen.  Of je nu professional bent of gewoon van lekker rijden houdt, bij FFWD vind je zeker jouw ideale wielen terug.

Mavic

Mavic is het bedrijf dat is begonnen met het bouwen van racefietswielen, geen ander merk was eerder. Mavic is ook de bedenker van het elektrisch schakelen. En Mavic bouwt nog steeds (met de hand gemaakt en spaken op spanning gebrachte) wielen in Frankrijk.

Roval

Roval loopt vanaf het begin voorop in innovatie. Roval biedt enkele van de lichtste, meest aerodynamische en efficiënte wielen in de branche. Uitgebreide tests op de weg en in de Specialized windtunnel hebben Roval geholpen bij het ontwikkelen van wielen die niet alleen geweldig zijn op papier, maar ook zijn gebouwd voor echte prestaties.

Shimano

Shimano biedt een breed scala aan wielen om aan de behoeften van bijna elke rijder en discipline te voldoen, waarvan de nieuwste wielen hun voorgangers overtreffen in zowel prestaties als waarde. Daarnaast bieden ze meer veelzijdigheid dan ooit tevoren.

ZIPP

ZIPP-wielen zijn zo ongekend populair. Niet zo raar; ze zijn supersnel en erg innovatief. Hierbij kijken ze naar de natuur met een lage luchtweerstand en een hoge stabiliteit tot gevolg.

Leeuwen2wielers

 

Privacy policy

 

Emmastraat 37

3181gc Rozenburg