Schoonmaakmiddelen

Een vieze fiets is een langzame fiets. Het klinkt zo logisch, maar schoonmaken is nooit leuk. Daarom hebben we producten die het net wat makkelijker maken en de fiets weer in topconditie brengen.

Aktiv-8

Met de kwalitatief hoogwaardige onderhoudsproducten blijft je fiets in topconditie. De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met diverse professionele wielerploegen. Door de samenwerking zijn de Aktiv-8 producten tot in detail geperfectioneerd voor iedere vorm van fietsen.

BIKE7

BIKE7 gelooft dat fietsonderhoud eenvoudiger kan. Om nog meer van elk fietsmoment te kunnen genieten heeft Bike7 een reeks producten geselecteerd die je helpen om onderhoudstijd te besparen.

Dynamic Bike Care

Dynamic Bike Care heeft alle onderhoudsproducten voor jouw racefiets, gravelbike, MTB en sportieve e-bike. Upgrade je onderhoudsset met de producten die ook gebruikt worden door wielrenners en mechaniekers tijdens de World Tour.

Morgan Blue

Morgan Blue is wereldwijd bekend als fabrikant van reinigingsmiddelen, montagevetten, smeermiddelen en accessoires voor de racefiets en mountainbike. Alle producten worden inhouse ontwikkeld en geproduceert om te kunnen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Muc-Off

Muc-off is geobsedeerd door het maken van de meest innovatieve schoonmaakproducten die er zijn om jou en je fiets optimaal te laten werken. Zo zorgt Muc-off ervoor dat jouw fiets, hoe vies hij ook is, altijd weer kan blinken aan het einde van een lange dag.

Leeuwen2wielers

 

Privacy policy

 

Emmastraat 37

3181gc Rozenburg