Fietsschoenen

Goede fietsschoenen zijn van essentieel belang, ze zorgen ervoor dat de kracht in je benen optimaal overgebracht worden naar je fiets. Of je nou op de racefiets, mountainbike of lekker gaat gravellen, wij hebben de schoen voor jou.

Lake

De Lake fietsschoenen staan voor comfort, stijl en prestatie. Het belangrijkste contactpunt tussen fietser en fiets zijn jouw voeten. Lake staat bekend om comfortabele schoenen met een hoge performance oplevert. Lake biedt schoenen voor zowel de professional als ook voor de recreatieve fietser, op de racefiets, gravelbike en/of mountainbike.

Scott

Wellicht niet het bekendste merk als fietsschoenen, maar deze schoenen staan bekend om hun concurrerende prijs. Scott schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan.

Shimano

Shimano staat vooral bekend om fietsonderdelen. Maar biedt daarnaast nog veel meer aan. Door het grote aanbod zijn er de juiste Shimano schoenen voor elke fietser. Of je nu op de mountainbike, racefiets, trekking fiets of triathlon fiets zit.

Specialized

Niet alleen maken ze fietsen voor winnaars maar ook topfietsschoenen. Topfietsschoenen kunnen soms stijf en oncomfortabel aanvoelen. Niet Specialized, Specialized fietsschoenen hebben een goede pasvorm, schokabsorberende zool en zien er ook nog eens mooi uit.

Leeuwen2wielers

 

Privacy policy

 

Emmastraat 37

3181gc Rozenburg