Fietsmerken

New Bike Day is als een verjaardag die op Kerstmis valt, maar in een schrikkeljaar tijdens een volle maan wanneer je belastingteruggave per post arriveert en je grootmoeder een verse partij koekjes aflevert.

Wij maken het nog eens extra leuk. Dit doen wij doordat we alleen maar met topmerken werken.

Batavus

Batavus maakt al sinds 1904 fietsen in Heerenveen. In die ruim 100 jaar ligt de focus op Nederlandse kwaliteit en geproduceerd door échte vakmensen. Of het nou een stadsfiets of een elektrische fiets betreft.

Cannondale

Het Amerikaanse is gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes. Naast veel succesvolle prestaties met de racefietsen van Cannondale is het mountainbiketeam in samenwerking met Volvo zeer succesvol, met een paar bijzondere modellen als resultaat.

Giant/Liv

Giant is in 1972 opgericht in Taiwan en behoort tot de grootste fietsfabrikanten ter wereld. Als je een Giant fiets koopt, koop je een innovatieve en kwalitatief hoogwaardige fiets. Liv is het fietsmerk voor en door vrouwen met de ervaring en expertise van Giant. Wij hebben racefietsen, gravelfietsen, mountainbikes en elektrische fietsen van Giant/Liv.

Scott

Scott racefietsen en Scott mountainbikes staan bekend om hun goede kwaliteit. Scott heeft fietsen voor elk soort fietser. Of je nu net begint met mountainbiken of racefietsen of al flink wat jaren ervaring hebt, voor elk niveau en elke portemonnee is er een Scott fiets te vinden.

Sparta

Sparta fietsen zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Sparta fietsen zijn kwaliteitsfietsen van Nederlandse bodem. Sparta biedt uitstekende kwaliteit voor een zacht prijsje. Het oer-Hollandse heeft een ruime collectie elektrische fietsen in het assortiment naast de stadsfietsen waar het om bekend staat.

Specialized

Specialized is een vooruitstrevend merk dat altijd bezig is om het fietsen naar een hoger plan te tillen. Het is niet voor niks dat sinds 2015 slechts 2 keer een ander wielrenfiets merk wereldkampioen is geworden. Wij hebben racefietsen, gravelfietsen, mountainbikes, sportieve elektrische fietsen en kinderfietsen van Specialized.

Vogue

Vogue is wellicht wat minder bekend onder het grotere publiek, maar staat vooral bekend om de prijskwaliteitverhouding. Tegenwoordig worden er onder de naam Vogue alleen nog maar elektrische fietsen gemaakt en verkocht.

Leeuwen2wielers

 

Privacy policy

 

Emmastraat 37

3181gc Rozenburg