Fietskleding

Weer of geen weer, fietsen kan altijd! Want op slecht weer kun je je kleden en dat hoeft dan ook geen reden te zijn om de deur niet uit te gaan. Voor ieder weertype is er fietskleding. Maar de meeste mensen willen ook op de fiets “iets leuks” aantrekken. Daarom hebben wij alleen maar merken waar wij zelf ook heel blij van worden.

36 Cycling

36 is no-nonsense, kwalitatief en stijlvol wielerkledingmerk. De ervaringen uit de wedstrijdsport helpen het team achter 36 bij de keuzes in producteigenschappen en het aanbrengen van verbeteringen, zodat de keuze voor 36 altijd de juiste is.

AGU

AGU (Alkmaarse Groothandels Unie) staat bekend om de kwalitatieve fietskleding en fietstassen die geschikt zijn voor elk seizoen. Naast dat AGU de officiële kledingpartner van de KNWU en Jumbo-Visma is, heeft AGU ook een groot assortiment fietsaccessoires en regenkleding voor de recreatieve fietser.

GripGrab

GripGrab maakte in het begin eigenlijk alleen maar fietshandschoenen, maar tegenwoordig heeft het bedrijf het assortiment behoorlijk verruimt. Zo hebben ze een grote collectie van sokken, handschoenen en overschoenen voor diverse sporten en vooral voor de fietssport. GripGrab staat voor bescherming en comfort tegen een betaalbare prijs.

Grutto Design

Grutto Design is voor wielrenners die gaan voor die “lowflightspirit”, tegen de wind in, door de regen of in de brandende zon, grenzen verleggen voor echte vrijheid; net als de Grutto-vogel. Grutto Design staat bekend om een strak design en originaliteit. Met Grutto Design ga je gekleed om indruk te maken!

Rogelli

Rogelli is door oud-wielrennen Rini Wagtmans opgericht. Rini was van mening dat wielerkleding niet comfortabel was en wilde dat het anders zou worden. Hij ging op reis naar Italië en ging daar comfortabele fietskleding maken. Hij nam deze kleding weer mee terug naar Nederland en ontwikkelde zo het merk Rogelli. De fietskleding heeft een concurrerende prijs, de visie van Rogelli is dat wielerkleding voor iedereen bereikbaar moet zijn.

Leeuwen2wielers

 

Privacy policy

 

Emmastraat 37

3181gc Rozenburg