Onze merken

Fietsen

New Bike Day is als een verjaardag die op Kerstmis valt, maar in een schrikkeljaar tijdens een volle maan wanneer je belastingteruggave per post arriveert en je grootmoeder een verse partij koekjes aflevert. Wij maken het nog eens extra leuk. Dit doen wij doordat we alleen maar met topmerken werken.

Fietskleding

Weer of geen weer, fietsen kan altijd! Want op slecht weer kun je je kleden en dat hoeft dan ook geen reden te zijn om de deur niet uit te gaan. Voor ieder weertype is er fietskleding. Maar de meeste mensen willen ook op de fiets “iets leuks” aantrekken. Daarom hebben wij alleen maar merken waar wij zelf ook heel blij van worden.

Fietsschoenen

Goede fietsschoenen zijn van essentieel belang, ze zorgen ervoor dat de kracht in je benen optimaal overgebracht worden naar je fiets. Of je nou op de racefiets, mountainbike of lekker gaat gravellen, wij hebben de schoen voor jou.

Wielen

Wielen zijn misschien wel één van de meest interessante upgrades die je kan doen. Je fiets zit er direct mooier uit, maar je gaat er ook lekkerder door rijden. Daarnaast kan het je ook snelheidswinst opleveren. Of je nu een carbon setje zoekt voor je racefiets of een set stevige mountainbike wielen, wij helpen je verder.

Banden

Goede banden worden vaak onderschat, maar ze zijn hét contactpunt met de weg. Met een goede band kom je verder. En met een gat in je band sta je naast de weg. Daarom hebben we een selectie van banden die je fietsplezier vergroten.

Fietsonderdelen

We hebben een ruim assortiment kleine of grotere fietsonderdelen voor alle soorten fietsen. Houd je fiets in topconditie of geef je fiets een upgrade, bij ons is alles mogelijk.

Schoonmaakmiddelen

Een vieze fiets is een langzame fiets. Het klinkt zo logisch, maar schoonmaken is nooit leuk. Daarom hebben we producten die het net wat makkelijker maken en de fiets weer in topconditie brengen.

Sportvoeding

Hoe belangrijk goede sportvoeding is, merk je pas als je slechte hebt gehad. Want niks is erger dan de man met de hamer tegenkomen of buikklachten te krijgen. Daarom kiezen wij alleen maar voor sportvoeding van hoge kwaliteit en met een lekkere smaak.

Leeuwen2wielers

 

Privacy policy

 

Emmastraat 37

3181gc Rozenburg