Racefietsen, gravelbikes en mountainbikes

Of je nou op zoek bent naar een fiets voor op of naast het asfalt, wij hebben alles in huis wat je nodig hebt om lekker te fietsen.

Voor jong en oud, beginner of gevorderde, bij ons bent u aan het juiste adres.

Racefietsen

Op zoek naar een racefiets van Specialized, Scott of Giant. Wij hebben alles in huis wat je nodig om de ideale fiets voor jou te vinden. Voor zowel de beginner of de doorgewinterde racefietser. Alleen het fietsen…dat moet je natuurlijk zelf doen. In onze winkel vind je ook een ruim assortiment fietskleding en sportieve accessoires. Maar wil je echt iets speciaals? Dan bouwen we met veel plezier, special voor jou, je droomfiets.

Gravelbikes

Een gravelbike is een variant op de racefiets, speciaal gemaakt voor erg uiteenlopend terrein. De frames zijn robuuster en je kunt er veel bredere banden op monteren. Je kunt er probleemloos mee omschakelen tussen verharde wegen en onverharde paden. Ze zijn een ideale keuze op dagen wanneer je niet weet waar je rit naartoe zal leiden. Er is namelijk nog heel veel onbekend terrein te verkennen. Door hun veelzijdigheid zijn ze ideal voor bikepacking.

Mountainbikes

Waar de geasfalteerde weg eindigt, begint het plezier pas voor mountainbikers. Mountainbiken is in de jaren ’70 ontstaan en vandaag de dag een van de populairste fietsstromingen ter wereld. Mountainbikes zijn ideale fietsen om mee te nemen op sportieve vakanties en te gebruiken voor pure en uitdagende actie. Er zijn twee soorten mountainbikes: hardtail en full suspension. Voor elke mountainbiker bieden wij de juiste mountainbike aan zodat jij de mooiste MTB routes kunt ontdekken.

Elektrische racefiets of E-MTB

Wie nog steeds denkt dat dit een elektrische racefiets of E-MTB is voor mannen met dikke buiken, heeft het mis. Met een elektrische sportfiets kan je alleen wat harder omhoog rijden en dankzij het extra vermogen ook steile stroken op knallen die zonder e-bike onmogelijk zijn. Het is niet voor niks dat Peter Sagan dit jaar voor het WK E-MTB heeft gekozen. 

Onze merken

Ruime keuze in A-merken fietsen, dus er zit altijd wat voor u bij!

Leeuwen2wielers

 

Privacy policy

 

Emmastraat 37

3181gc Rozenburg