Fietsonderdelen

We hebben een ruim assortiment kleine of grotere fietsonderdelen voor alle soorten fietsen. Houd je fiets in topconditie of geef je fiets een upgrade, bij ons is alles mogelijk.

absoluteBLACK

absoluteBLACK produceert de hoogste kwaliteit, prachtig ontworpen en ontworpen ovale kettingbladen op de markt met onberispelijke aandacht voor detail voor MTB en Road. Ovale kettingbladen produceren niet alleen meer kracht, ze verhogen je trapeffectiviteit.

BBB Cycling

Wat begon met een handjevol producten is uitgegroeid tot een volledig assortiment van fietsonderdelen en accessoires. Producten die door de jaren heen meer dan 100 product- en innovatieprijzen hebben gewonnen en direct bijdragen aan het fietsplezier.

Campagnolo

Campagnolo is een naam met een cultstatus in de wielrennerij. De naam ademt historie. aar Campagnolo is meer dan historie, ze blijven ook innoveren. Ze waren ze de eerste die een 12-speed groep op de markt brachten. Campagnolo Groepsets staan bekend om de hoogwaardige afwerking, de fraaie uitstraling en de uitstekende kwaliteit.

CeramicSpeed

CeramicSpeed is een van de leidende fabrikanten van keramische lagers. CeramicSpeed maakt de snelste lager-producten voor fietsen sinds 2004. Handgemaakt in Denemarken. Gebruik CeramicSpeed lagers voor de beste fietsprestaties!

CloseThe Gap

CloseTheGap ontwerpt en vervaardigt innovatieve fietsaccessoires. Iedere fatsoenlijke stadsfiets heeft een bel. Maar sportieve fietsers moeten er vaak niets van hebben. Met HideMyBell heeft CloseTheGap de bel sexy gemaakt.

Garmin

Garmin zet de toon op het gebied van innovatie van fietscomputers en fietsnavigatie. Garmin Edge is favoriet bij wielerfanaten en mtb’ers, omdat ze makkelijk werken, veel registreren en super simpel te bedienen zijn.

KMC

KMC fietskettingen zijn duurzaam, gemakkelijk en breed inzetbaar. KMC heeft meer dan 30 jaar ervaring in de productie van kettingen. Dat zie je terug in de producten, die allemaal van zeer hoge kwaliteit zijn. KMC kettingen zijn voor Shimano, Campagnolo en SRAM groepen te gebruiken.

LOOK

Als uitvinder en wereldleider in klikpedalen profiteert LOOK van 30 jaar ervaring op het hoogste niveau. Het bedrijf besteedt meer dan 10% van zijn omzet aan onderzoek en innovatie. Met een portfolio van méér dan 230 patenten is LOOK één van de meest innovatieve Franse bedrijven in de fietssector.

Nova2Ride

Nova2Ride is een Franse fabrikant van fietsproducten die zich richt op innovatieve prestatieaccessoires. De oversized pulley wheels en bottom brackets van Nova2Ride zorgen dat je zal genieten van betere prestaties en wrijving verminderen.

Park Tool

Park Tool fietsgereedschap is voor velen hét merk als het gaat om fietsonderhoud. Met het kwaliteitsgereedschap van Park Tool zorg je dat je fiets in goede staat blijft. Park Tool heeft voor elke fiets en fietser het juiste fietsgereedschap.

ROTOR

De componentenfabrikant ROTOR Bike Components staat vooral bekend om hoogwaardige vermogensmeters, cranks, kettingbladen en trapassen. De gepatenteerde ovale Q-RINGS-kettingbladen zijn de maatstaf op het gebied van optimalisatie van de trapefficiëntie.

Shimano

Shimano groepsets zijn erg populair bij zowel racefietsers als mountainbikers. Bij Shimano groepen kun je een duidelijke keuze maken tussen de verschillende groepsets. Shimano heft het digitale schakelen naar een hoog niveau getild voor zowel de racefiets als de mountainbike.

SIGMA SPORT

SIGMA SPORT staat voor een passie voor sport en technologie. Dat zie je niet alleen in de fietsbranche. Van fietscomputers en verlichtingssystemen tot wearables voor fitness en professionele sporten, bij SIGMA SPORT vind je alles voor je actieve levensstijl.

SRAM

Vandaag de dag is SRAM samen met Shimano marktleider op het gebied van groepsets. SRAM heeft het elektronische schakelen naar een heel nieuwe niveau getild. Het belangrijkste verschil met Shimano en Campagnolo is dat het volledig draadloos is. Makkelijk om te installeren en makkelijk te onderhouden.

SunRace

Het relatief onbekende SunRace ontwikkelt hoogwaardige aandrijflijncomponenten voor elk type fiets. Ze bieden kwalitatief goede fietsonderdelen aan handelsklanten op het gebied van versnellingen, cassettes, cranks, kettingen en meer.

Wahoo

Wahoo heeft een indrukwekkende portfolio opgebouwd van indoor trainers, slimme fietsen, pedalen, fiets- en hartslagsensoren, multisporthorloges en gps-apparaten voor alle niveaus van fietsen.

XLC

Xcellent bike components — in het kort XLC — is een fabrikant van fietsonderdelen en accessoires van hoog technisch niveau. Op bijna elk fietsgebied heeft XLC alles wat je nodig hebt om sportief, veilig en zorgeloos op je fiets te kunnen fietsen.

Leeuwen2wielers

 

Privacy policy

 

Emmastraat 37

3181gc Rozenburg