Banden

Goede banden worden vaak onderschat, maar ze zijn hét contactpunt met de weg. Met een goede band kom je verder. En met een gat in je band sta je naast de weg.  Daarom hebben we een selectie van banden die je fietsplezier vergroten.

Continental

Continental fietsbanden behoren tot één van de meest populaire fietsbanden voor fanatieke fietsers. Niet voor niks. De Grand Prix 5000 staat bekend als best-in-class. Continental staat bekend om haar oersterke banden en zeer snel.

Schwalbe

Geen merken heeft zo'n gevarieerd aanbod binnenbanden, buitenbanden, racefietsenbanden en MTB-banden als Schwalbe. De fietsbanden van Schwalbe staan garant voor duurzaamheid. De Schwalbe banden zijn een begrip in de wielersport- en fietswereld.

Specialized

Specialized maakt al ruim 40 jaar banden, maar in de tussentijd hebben ze qua innovatie allesbehalve stilgezeten. Specialized banden worden vaak als best getest en zijn bij menig prof op zijn fiets te vinden.

Vittoria

Vittoria produceert banden van topkwaliteit. Het Italiaanse merk bestaat sinds 1953 en is gespecialiseerd in het maken van fietsbanden, binnenbanden en tubeloze banden. Met hoge kwaliteitsnormen zorgt het bedrijf ervoor dat jij lekker blijft rijden.

Vredestein

Vredestein heeft een rijke historie op het gebied van de productie van fietsbanden. Ze horen tot de absolute top als het gaat om kwaliteit. Zo heeft de Zwitserse mountainbikester Sina Frei op Vredestein banden tweemaal goud gewonnen op het wereldkampioenschap.

Leeuwen2wielers

 

Privacy policy

 

Emmastraat 37

3181gc Rozenburg