Menu » Scooters » Peugeot scooters

Peugeot scooters

Wanneer je aan Peugeot denkt denk je automatisch aan auto’s, Franse auto’s wel te verstaan. Toch doe je Peugeot tekort door het alleen over auto’s te hebben. Fietsen, bromfietsen en motorfietsen hebben altijd een grote rol gespeeld in de geschiedenis van het bedrijf en de Peugeot scooters zijn al jaren een begrip op de wegen in Europa.

  Vandaag de dag is het kleine familiebedrijfje Peugeot uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven van de wereld. De divisie Peugeot Motocycles maakt met 1.200 werknemers een jaaromzet van € 200 miljoen.

Technisch hoogstaande scooters met een uitstekende kwaliteit! Kom langs in de showroom en laat u er alles over vertellen.

Klik hier voor de officiële Peugeot website met alle modellen: 

 http://www.peugeot-scooters.nl/

 

Productbeschrijving Peugeot Vivacity 45

De Peugeot Vivacity is verassend compleet uitgerust. De scooter heeft een betrouwbare en zuinige 4-takt motor, een veilige schijfrem in het voorwiel en een overzichtelijk digitaal dashboard. Daarnaast beschikt de medepassagier over een comfortabele handgreep. Bovendien is de Peugeot Vivacity onovertroffen op het gebied van bergruimte. Niet alleen onder de royale buddyseat maar ook achter de voorklep kan bagage vervoerd worden.


De styling van de Peugeot Vivacity is modern en strak waardoor de scooter een tijdloos uiterlijk heeft. Dit maakt hem naast privé gebruik ook uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden. De Peugeot Vivacity is beschikbaar in een aantal verassende kleuren en voorzien van een aantal bijzondere details. Opvallend zijn bijvoorbeeld de geïntegreerde knipperlichten en dubbele, strak afgewerkte, achterlichten. 

 Prijs 1995 euro
 
tweetevo-1.large.jpg
 

Productbeschrijving Peugeot Tweet EVO 45

Wat de techniek betreft is deze Peugeot Tweet ook helemaal up-to-date. Met zijn krachtige maar stille 4-takt krachtbron rijdt hij zowel zuinig als milieuvriendelijk. Natuurlijk is de vering ook prima verzorgd en wat praktisch gemak betreft valt hij ook op. Let bijvoorbeeld maar eens op het extra opbergvakje en de ruime opbergmogelijkheden onder de buddyseat. Ook is er voldoende ruimte voor een duopassagier. Kortom, de Peugeot Tweet is een echte aanrader voor iedereen die zijn scooter voor meer wilt gebruiken dan een rondje rond de kerk.

Er zijn niet zo heel veel high wheel scooters beschikbaar maar de Peugeot Tweet is er één van. De grote 16 inch wielen zorgen voor ultieme rijeigenschappen en hanteerbaarheid. Je zit prima en door de iets hogere zit heb je ook een goed overzicht in het verkeer. De Peugeot Tweet heeft een zakelijke uitstraling, is erg strak afgewerkt en is beschikbaar in twee toepasselijke kleuren.

Prijs 1799 euro