• Bel voor een verkoopgesprek van 1 uur
  • Maak nu een afspraak voor uw nieuwe droomfiets !!
  • Winterbeurt voor uw fiets
Menu » Onderdelen » Kratten & manden

Kratten & manden

Fietskratten en rieten manden zijn niet alleen praktisch maar vooral ook leuk om te zien. In een handomdraai heb je een gewone fiets gestyled in een hippe tweewieler. Stoer, vrolijk, romantisch: in ons uitgebreide assortiment van Basil producten vind je zeker iets wat bij jouw stijl past!

Basil wordt steeds meer gezien als een treffend voorbeeld van Dutch Design. Naast een mooie collectie fietstassen bieden zij ook manden, transportrekjes, fietskratten en allerlei leuke fietsaccessoires zoals zadeldekjes, krat covers en bloemenslingers om je fiets mee te versieren. De kratten zijn er in diverse trendy kleuren.

Lifestyle Fietskrat met cover

Kratten

Ze zijn praktisch, stoer om te zien en in diverse trendy kleuren verkrijgbaar: fietskratten. In combinatie met een bijpassende krat cover, en eventueel wat bloemenslingers geef je je fiets snel en eenvoudig een ‘make-over’. Bevestigen op de voordrager is een fluitje van een cent; met een paar tyraps zit hij zo vast!

Lifestyle Rieten Fietsmand

Manden

Terug van weggeweest: fietsmanden. Moderne stalen fietsmandjes en nostalgische rieten fietsmanden met haken of manden voor op een transportrek. Vooral de rieten manden voor op een voordrager zijn op dit moment erg populair. Wij hebben dan ook vele soorten en maten. Ook de kleur is natuurlijk erg belangrijk. Naast de naturel riet look zijn er zwarte, witte en white wash manden verkrijgbaar. De manden zijn er met en zonder klep en worden eenvoudig op de voordrager vastgemaakt.

Basil voordragers

Wil je een fietskrat of bakkersmand op je fiets? Dan ben je vrijwel in alle gevallen genoodzaakt om dit te combineren met een fietsvoordrager. De transportrekjes van Basil zijn universeel. Dat wil zeggen dat de voordrager past op (bijna) iedere fiets van 26 en 28 inch. De voordragers zijn helaas niet te combineren met een verende voorvork. Onze transportrekjes zijn ook heel goed geschikt om een tas op mee te nemen, deze zet je natuurlijk stevig vast met een speciale snelbinder voor op een transportrek.