• Bel voor een verkoopgesprek van 1 uur
  • Maak nu een afspraak voor uw nieuwe droomfiets !!
  • Winterbeurt voor uw fiets
Menu » Onderdelen » Kleding

kleding

Voor fietskleding hebben wij op de 2de verdieping een grote sortering Specialized, Rogelli , Scott , Apura en unlmtd.

Op zoek naar een fietsbroek, fietsschoenen, thermo onderkleding of andere fietskleding ? Wij hebben een ruime keus.

Ben jij een sportieve fietser (of wil je er een worden)? Wij hebben alles in huis wat je nodig hebt om lekker te fietsen. Alleen het fietsen…dat moet je natuurlijk zelf doen.

Zie er goed uit – voel je fantastisch

Een korte rit naar het werk of naar school ? Snel boodschappen doen? Geen probleem, draag je gewone kleren. Maar als je wilt trainen of een heel eind moet fietsen naar je werk of naar school, wordt juiste wielerkleding een must. Speciaal ontworpen fietskleding maakt de rit niet alleen comfortabeler maar ook makkelijker.

Wij hebben een uitgebreid assortiment stijlvolle fietskleding van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor fietsers. De voornaamste functie van fietskleding is het regelen van de lichaamstemperatuur. Gelukkig voor ons heeft het menselijk lichaam verscheidene mechanismen om overtollige warmte af te staan en zijn temperatuur te regelen. Fietskleding is gemaakt om de natuurlijke mechanismen van je lichaam om warmte af te staan te helpen.

Fietsbroeken – bescherm je achterwerk

Aangezien tot ongeveer 80% van je lichaamsgewicht op je zadel kan drukken, is de keuze van de juiste fietsbroek van groot belang voor het comfort op de fiets. Je fietsbroek is de enige barrière tussen een gevoelige zone en het zadel. Het is buitengewoon belangrijk dat dit deel van het lichaam word beschermd. Fietsbroeken zijn dan ook wellicht het meest besproken onderwerp in de kleding items. Om je huid te beschermen, gaat de aandacht in termen van materiaal en ontwerp vooral uit naar de zeem in de fietsbroek. Er zijn verschillende soorten zemen. Coolmax, dat bekend staat om zijn ademde eigenschappen, gebruikt schuim met hoge dichtheid, bekleed met coolmaxstof. Ultra-stretch, verkrijgbaar in versies voor hem en voor haar, heeft een heel comfortabele, hoogwaardige, zachte, elastische voering. De Ultra-stretch zeem is anatomisch gevormd, en voelt aan alsof hij op maat was gemaakt. De voor- en zijpanelen van badstof voeren vocht uitstekend af. De ongelooflijk rekbare Premium Performance zeem geeft een natuurlijke pasvorm. De stof van de zachte bovenlaag heeft hiervoor twee speciale behandelingen ondergaan: De QuickDry behandeling verbetert de vochtafvoer om je droog te houden. De Silver Protection behandeling voorkomt de ontwikkeling van bacteriën en kiemen. Beiden behandelingen zijn uitstekend bestand tegen vaak wassen.