• Bel voor een verkoopgesprek van 1 uur
  • Maak nu een afspraak voor uw nieuwe droomfiets !!
  • Winterbeurt voor uw fiets
Menu » Onderdelen » Fietstassen

Fietstassen

Op zoek naar een hippe tas voor aan de fiets ? Wij hebben een groot assortiment bijzondere fietstassen en fietsaccessoires waarmee je je fiets helemaal naar je eigen wensen kunt stylen. 

Jij bent uniek en je fiets wordt dat ook met fietstassen en accessoires die jouw persoonlijkheid volledig tot recht laten komen. Of je nu van romantisch, avontuurlijk of modern houdt. We hebben alles in huis om van een gewone fiets iets speciaals te maken. Aan de slag dus! Mix en match, kies je eigen favoriete onderdelen en laat je fiets spreken.

Fietstas Basil bisonylHip en functioneel

We voeren een uitgebreid assortiment fietstassen van de merken Basil, Agu en New Loox. Er zijn enkele pak-af tassen en dubbele fietstassen in diverse stijlen. Zo is er van Basil een assortiment Dutch blue tassen. Oude tijden herleven. Oma’s geblokte tafelkleed, waar haar zelfgebakken brood en beker volle melk op werden geserveerd, zijn weer terug! Deze nostalgische motieven zijn verwerkt in een trendy collectie speciaal voor de stijlbewuste vrouw. En natuurlijk worden ook de jonge modebewuste dochters niet vergeten. 

Basonyl fietstassen

Basonyl is een heel populair, trendy materiaal dankzij de voortreffelijke technische eigenschappen en de moderne look. De fietstassen van dit materiaal zijn waterafstotend, makkelijk schoon te maken en extreem sterk. Wij hebben een assortiment basonyl fietstassen in trendy kleuren met een opvallende industriële uitstraling. Combineer deze heruitvinding van de canvastas met een voordrager of andere trendy fietsaccessoires en je bent klaar voor vetrek!