• Actuele voorraad zichtbaar
  • Maak nu een afspraak voor uw nieuwe droomfiets !!
  • Nu ook Vogue fietsen
Menu » mountainbike » Specialized

wij zijn Uw specialized specialist van rotterdam, voorne-putten en flakkee.

Wij kiezen voor Specialized omdat we geloven in de meerwaarde van het merk.

Specialized is een vooruitstrevend merk dat altijd bezig is om het fietsen naar het hoogste plan te tillen.

Dit uit zich in de fietsen, onderdelen en accessoires die ultiem presteren en bijzonder prettig zijn in gebruik.

De Specialized fietsen passen uitstekend bij onze filosofie dat we aan jou onbezorgd fietslezier willen leveren.

 

Are you Specialized?

Wil je het weten? Kom dan bij ons langs!

Wij zijn Specialized Testcentre en Body Geometry specialist.

Voor het testen van Specialized fietsen en de perfecte fietshouding  ben je bij ons aan het goede adres. 

Als Specialized dealer leveren we naast hun fietsen ook accessoires, kleding, helmen en schoenen. Wij hebben een grote collectie Specialized fietsen in onze winkel staan en we hebben zeer uitgebreid assortiment aan Specialized accessoires.

 

De geschiedenis achter Specialized Mountainbikes

 Specialized werd opgericht in 1974 en 7 jaar later brachten ze de fiets uit die het mountainbiken voor altijd zou veranderen; de Specialized Stumpjumper.  Door deze en tal van andere ontwikkelingen, werd Specialized de pionier in de MTB-wereld. Met top resultaten in de competitie . Meer innovaties van het merk zijn onder meer de eerste Fullsuspension cross-country MTB Stumpjumper FSR XC en de Specialized Epic, de eerste MTB met versterkt carbon frame. 

Specialized MTB – innovatief en competitief

 Vandaag de dag laat Specialized keer op keer zien wat state-of-the-art betekent en sluit geen compromissen met zijn MTB's. Vooral de high-tech Mountainbikes van de S-Works serie hebben keer op keer duidelijk gemaakt wie de baas is op de trails en afdalingen van deze wereld. De S-Works Demo 8 heeft immers al vier keer naar de wereldtitel Downhill gereden, en de Stumpjumper Hardtail heeft de wereldkampioenschappen XC tot een makkie gemaakt. Maar Specialized MTB's zijn ook volledig overtuigend weg van de pro bikes. De legendarische Stumpjumper maakt jaar na jaar indruk met een grandioze uitrusting en innovatieve verfijningen, zoals de intuïtieve AUTOSAG schokdemperafstelling.

Fullys

De ontwikkelaars bij Specialized weten dat: Mountainbiken is pas echt leuk met een schokdemper. Daarom zijn de Fully MTB's allemaal ontworpen voor maximaal rijplezier met volledige controle. De Stumpjumper FSR is een van de populairste trailbikes ter wereld, en de nieuwste versie trekt opnieuw de aandacht met revolutionaire innovaties zoals de Rx Trail Tuning van de veringselementen of de SWAT Door die volledig in het frame is geïntegreerd. . Als je op zoek bent naar cross-country mtb snelheid gecombineerd met trail handling, dan is de Specialized Epic het perfecte wapen om de wereld XC races te veroveren.

De geweldige off-road prestaties van de Fullys zijn te danken aan de innovatieve braintechnologie die gebruikt wordt op een Specialized MTB, die ook zorgt voor een hoog rijcomfort en de beste controle. Het FSR** veersysteem ontkoppelt op uiterst doeltreffende wijze alle aandrijf- en remkrachten van de schokdemper. De technologie is door de ingenieurs gedurende meer dan 20 jaar verder ontwikkeld en stelt de ontwikkelaars in staat de vering specifiek af te stemmen op het toepassingsgebied. In combinatie met de goede schokdemping dankzij de Brain-technologie kunnen de fietsen op elk terrein uit de voeten en voldoen ze aan de eisen van topatleten.

KLIK op onderstaand logo voor alle Specialized fietsen.