• lockdown kijk voor info in het menu
  • Maak nu afspraak voor winterbeurt voor racefiets of mtb
  • Bel voor een afspraak, vanaf 3 maart! !!!
Menu » Fietsen » Elektrische fietsen

De elektrische fiets is een enorm succes. De elektrische trapbekrachtiging geeft u ondersteuning waarmee u verder, makkelijker en veiliger fietst. In onze showroom hebben wij een speciaal ingerichte ruimte, waar de elektrischefietsen volledig en uitgebreid in de spotlights staan.

Wat zijn elektrofietsen?

Een elektrofiets geeft u, door toepassing van een elektrische ondersteuningsmotor, het gevoel dat u altijd de wind in de rug heeft. U legt met dezelfde inspanning moeiteloos een tweemaal zo grote afstand af.

Voor jong en oud!
De elektrofiets is sinds enkele jaren op de markt en geniet grote populariteit onder met name 50-plussers en gebruikers met een lichte fysieke beperking. De elektrofiets biedt hun de mogelijkheid goed mobiel te blijven. Maar: ook voor jongere gebruikers zijn er tegenwoordig diverse modellen verkrijgbaar. Zo is de elektrofiets ideaal voor woon-werkverkeer: fietsen door weer en wind is nooit meer een bezwaar en u komt niet langer bezweet op uw werk. Ook voor ouders die hun kinderen naar school, sportclub, etcetera moeten brengen is de elektrofiets een uitkomst. En, zoals bij elk fietsengebruik: u heeft geen problemen met het vinden van een parkeerplek.

Ruim assortiment!
We hebben een groot aanbod elektrofietsen in onze showroom staan. Komt u gerust eens kijken en proberen!

Enkele merken die wij voeren zijn:

  fietsenzaak Rozenburg -scooterzaak Rozenburg- elektrischsefietsen rozenburg-fietsenwinkel Rozenburg-scooterwinkel Rozenburg- racefietsspeciaalzaak-mountainbikespeciaalzaak